• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Onze Partners

FORTMUSEUM

Het best bewaarde en gerestaureerde Fort van de vesting Antwerpen.
-Museum
-Fortcafé
-Escape rooms
-Events

ESCAPE FORT-LIEZELE

 Wie zin heeft in een teambuilding of een spannend avontuur kan een poging wagen om te ontsnappen uit onze escpape rooms.

TOERISME KLEIN BRABANT

Genieten langs de schelde.
Fietsen, wandelen, varen, cultuur, erfgoed, natuur, recreatie, events
Ontdek... Forten, op bezoek bij de brouwer, wegdromen langs kastelen.

Broox

Resto/brasserie BrooX is een toegankelijke eetgelegenheid omgeven door veel groen, vlak naast het Fort van Liezele. We serveren de Vlaamse keuken in een modern kader en brengen u graag een gevarieerde kaart & (zaken]lunch met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Verder kunnen gastronomen genieten van een seizoensmenu, waar de producten voor zich spreken op een verfijnd bord

Gemeente Puurs-Sint-Amands

De fusiegemeente Puurs-Sint-Amands ontstond door het samengaan van de reeds bestaande fusiegemeenten Puurs (bestaande uit Puurs, Breendonk, Liezele, Ruisbroek en Kalfort) en Sint-Amands (bestaande uit Sint-Amands, Oppuurs en Lippelo).

Brouwerij DUVEL Moortgat

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft voortdurend geïnvesteerd in de brouwerij met als doel: hoge kwaliteit behouden én nog verbeteren. Die zin voor kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met een passie voor het brouwersvak.

HORECA Vlaanderen

Horeca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. Onze drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau.