• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Onze Partners

FORTMUSEUM

Het best bewaarde en gerestaureerde Fort van de vesting Antwerpen.
-Museum
-Fortcafé
-Escape rooms
-Events

ESCAPE FORT-LIEZELE

 Wie zin heeft in een teambuilding of een spannend avontuur kan een poging wagen om te ontsnappen uit onze escpape rooms.

TOERISME KLEIN BRABANT

Genieten langs de schelde.
Fietsen, wandelen, varen, cultuur, erfgoed, natuur, recreatie, events
Ontdek... Forten, op bezoek bij de brouwer, wegdromen langs kastelen.

Morbi in sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Gemeente Puurs-Sint-Amands

De fusiegemeente Puurs-Sint-Amands ontstond door het samengaan van de reeds bestaande fusiegemeenten Puurs (bestaande uit Puurs, Breendonk, Liezele, Ruisbroek en Kalfort) en Sint-Amands (bestaande uit Sint-Amands, Oppuurs en Lippelo).

Brouwerij DUVEL Moortgat

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft voortdurend geïnvesteerd in de brouwerij met als doel: hoge kwaliteit behouden én nog verbeteren. Die zin voor kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met een passie voor het brouwersvak.

HORECA Vlaanderen

Horeca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. Onze drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau.